Fri fragt ved køb over 499 DKK

Handelsbetingelser

Grün.dk handelsbetingelser

Generelle oplysninger
www.shop.grün.dk drives af Grün v/ Lene Skau og har følgende formelle oplysninger:
Grün v/ Lene Skau
Jægergårdsgade 46
8000-DK Aarhus
Tlf.: +45 28 35 99 91

CVR: 29741360
Mail: kontakt@grün.dk

 

Aftaler:

Alle kan indgå aftaler med shop.grün.dk. Såfremt du er under 18 år kan en aftale dog alene indgås, såfremt en voksen indgår aftalen på den unges vegne. 
Alle aftaler indgås på dansk. Når du har betalt på vores side, vil du blive præsenteret for en ordrebekræftelse, denne bedes du printe. Såfremt du gerne vil have en ny ordrebekræftelse, bedes du henvende dig via e-mail til vores kundeservice eller via vores kontaktformular >>

 

Sådan bestiller du:

En bestilling hos shop.grün.dk foregår ved, at du trykker på knappen læg i kurv ved de ønskede varer. Derefter trykker du ”Gå til kassen”. Derfra trykker du ”Videre” og kommer til en side hvor du skal indtaste dine oplysninger. Her indtaster du navn, adresse, post.nr., by, e-mail og telefon nummer. Der er også her du skal godkende vores forretningsbetingelser.

Til sidst trykker du ”Gennemfør betaling” og din bestilling er hermed afgivet. Når du trykker ”Gennemfør betaling” i betalingsvinduet er du dermed forpligtet til at betale og din ordre er lagt med betalingsforpligtelse. 

 

Priser og betaling:

Du kan bestille dine varer online og betale med følgende kort: Dankort, Visa, Master Card, Maestro, Visa Electron, American Express, V PAY og JCB. Derudover kan du betale med MobilePay. 

Alle priser på grün.dk (på web-adressen https://www.shop.grün.dk) er inkl. moms. Betalingen vil fremgå på din konto som Grün v/ Lene Skau., da det er vores firmanavn.


Betaling: Pengene trækkes først på kundens kort når varen er sendt fra lager

 

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk per e-mail og vi afsender alle ordrer inden for rimelig tid. 

Levering: 

Vi sender alle forsendelser med GLS. Vi henviser i øvrigt til vores fragt- og leveringsbetingelser >>

GLS pakkeshop: 49,-
GLS Hjemmelevering: 75,-

Ved køb over 500,- er GLS Pakkeshop gratis.


Returnering/ombyt af (jule)gaver:

Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage. 

Ordrer, som sendes retur uden en seddel vedlagt, vil ikke blive behandlet.

Hvis ordren skal ombyttes eller refunderes, skal du selv betale for returfragten.

Hvis produktet er i stykker, og du ønsker et nyt, skal du kontakte vores kundeservice, før du sender noget retur. Så hjælper vi med fragt og genbestilling.

Husk at sende varerne forsvarligt pakket ind, da du er ansvarlig for, at de kommer sikkert retur til os.

Hvis du ønsker et produkt byttet til et andet, kan det kun lade sig gøre, hvis prisen matcher det oprindelige eller er lavere (vi refunderer differencen).

Vi kan desværre ikke håndtere at bytte til et dyrere produkt, da vi ikke kan hæve yderligere på det benyttede kort.

Ønsker du pengene retur, lader vi naturligvis bare handlen gå tilbage og krediterer pengene på det betalingskort, der blev brugt, da varerne blev bestilt. Vi kan desværre ikke håndtere at refunderer til andre betalingskort end det benyttede.

Bemærk venligst at denne proces kan tage fra 3-14 dage alt efter hvor hurtigt PBS og dit pengeinstitut behandler sagen – og ventetiden er desværre ude af vores hænder. 

 

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, med mindre andet er aftalt.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal rette din fortrydelse til kontakt@grün.dk. Eller give Grün.dk tydeligt besked på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering 
Send aldrig din ordre retur før du har kontaktet vores kundeservice.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. ****************** Udgifterne for returnering svinger rigtig meget pga. de forskellige mål og dimensioner på vores produkter.

Det fremmer ekspeditionen, hvis du oplyser dit ordrenummer og evt. begrundelse for fortrydelsen.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten: 
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. 

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Grün v/Lene Skau
Jægergårdsgade 46
8000, Aarhus C

(Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret pakken)

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Når du har returneret varen, sender vi dig en mail med information om den videre proces. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Reklamation og garanti:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Du har som kunde to års reklamationsret, efter varen er modtaget. Ønsker du at reklamere over et produkt SKAL shop.grün.dk kontaktes inden du sender retur, så vi kan stå for returneringen via vores logistikaftaler. Du skal således ikke betale for fragten - og vil heller ikke kunne blive kompenseret, hvis du selv har indsendt varen. 

Ved reklamation skal du sende varen til:
Grün v/ Lene Skau
Jægergårdsgade 46
8000, Aarhus C

Som forbruger har du to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Når vi modtager varen fra dig, sender vi en mail til dig om den videre proces. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav

 

Konkurrencebetingelser:

Vi kører løbende konkurrencer og gratis gaver som en del af vores nyhedsbrev. Hvis du i konkurrenceperioden ønsker at deltage, så skriv en mail til kontakt@grün.dk. Du skal blot nævne hvilken konkurrence det drejer sig om.

 

Logstatistik, fortrolighed og persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Grün v/ Lene Skau. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på grün.dk er Lene Skau

Som registreret hos Grün v/ Lene Skau, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@grün.dk 


Logstatistik og fortrolighed
Vi anvender log-statistik med det formål at kunne genskabe ordrefejl. Vores system er desværre ikke ufejlbarligt, og der sker fejl, og derfor anvender vi log-statistik til at kunne gendanne fejlordre. Grun.dk er meget opmærksomme på at forhindre al misbrug af informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vore kunder:
- Vi videregiver ikke data til tredjepart
- Vi sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder
- Som kunde kan du til enhver tid kontakte os for blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Du skal blot sende en e-mail eller kontakte os på anden vis. 

Vi respekterer vore kunders ret til privatliv og tager dette meget alvorligt. Vi har interne retningslinjer, som sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. 
Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med at du handler på vores websites, accepterer du derfor, at vi har mulighed for at slå disse persondata op via din e-mailadresse eller telefonnummer i vores system. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige i vores virksomhed og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mailadresse eller telefonnummer. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte vores kundeservice, som kan fjerne dine persondata. 
Kreditkortoplysninger krypteres naturligvis og vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre.
Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik når du benytter denne hjemmeside og herunder brugen af cookies.

 

Elektronisk kommunikation:

Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig i vores systemer. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb, din levering.

Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid framelde dig vort nyhedsbrev ved at trykke "afmeld" i bunden af mailen, ligesom du ved afgivelse af oplysningerne har muligheden for at takke nej til nyhedsmailen - og i dette tilfælde vil vi kun sende mails, som direkte vedrører din ordre. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails, sms eller ved opslag på dette website.

 

Copyright:

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Grün.dk eller leverandører til Grün v/ Lene Skau. Alt software anvendt på dette website tilhører Grün eller dets software leverandører.

 

Opdateringer:

Vores site opdateres dagligt.

 

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og andet indhold:

Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer og andet indhold; og sende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål, og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt, pornografisk, truende, overtræder "privatlivets fred", overtræder andres rettigheder, eller på anden vis er injurierende mod tredje person eller gruppe, og ikke består af eller indeholder software virus, politisk propaganda eller kommerciel reklame. Du må ikke bruge falsk e-mail adresse, udgive dig for at være en anden person, firma eller forening.

Grün.dk forbeholder sig retten (men ikke pligten) til at fjerne eller rette sådant indhold, men vi fører ikke regelmæssig kontrol af ovennævnte materiale. Såfremt du indtaster eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du Grün.dk og non-exclusive, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media.

Du giver Grün.dk og dets partnere retten at bruge det anvendte navn/synonym, hvis det ønskes. Du garanterer, at du ejer eller på anden vis har retten til det indhold du videregiver; at indholdet er præcist; og at brugen af indholdet fra dig ikke overtræder dette og ikke vil forvolde skade til nogen person eller gruppe; og at du vil fritage Grün v/ Lene Skau eller dets partnere for alle krav rejst, som konsekvens af indhold indsendt af dig. 

Grün v/ Lene Skau har ret, men ikke forpligtigelse, til at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. Grün kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale indsendt af dig eller 3. person. 

 

Ejendomsret:

Du har risikoen for returforsendelser, indtil Grün modtager varerne og vi anbefaler derfor at du benytter track & trace på dine returvarer - og husker kvitteringen for indleveringen.

 

Frasigelse og begrænsning af ansvar:

Dette website leveres af Grün.dk på en ”as is” og ”as available” basis. Grün.dk kan ikke gøres ansvarlig, utalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette site. Grün.dk kan ikke gøres ansvarlig for information, indhold, materiale eller produkterne indeholdt på dette website og du accepterer udtrykkeligt at brugen af dette website er på egen risiko. Grün.dk kan ikke gøre ansvarlig for evt. skader af enhver art, der stammer fra brugen af dette website inklusiv men ikke begrænset til direkte, indirekte og tilfældigt afledte skader, virus eller skadelige komponenter.

 

Site politik, rettelser og automatiske informationer:

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies," og vi modtager tekniske informationer når din webbrowser besøger Grün.dk. Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinjer. 
Kreditkort sikkerhed: Vi har garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS. Når du betaler en ordre med kreditkort, får Grün.dk retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.

 

Kundeservice og E-mærket:

Du kan kontakte os på tlf.: 30 66 27 77, alle hverdage i tidsrummet 10.00 - 14.00 eller på mail kontakt@grün.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. 

 

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@grün.dk 
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 11.02.2018